Το Σχολείο μας

Phone: 07984 877920 (9:30am – 1:30pm)

 

General E-mail: info@goffsgreekschool.co.uk

 

Headmaster E-mail: headmaster@goffsgreekschool.co.uk

Το Ελληνικό Σχολείο Goffs ( πρώην Brooklands Greek School  και μετά St.Marys Greek School) ιδρύθηκε το 1982.

Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη ήταν η Νίκη Χρυσανδρέα, η Έλλη Μάθρη, η Μαργαρίτα Παναγιώτου, η Ανδρούλλα Bode και ο Δημήτρης Κόκκινου (Δημοτικός Σύμβουλος που αργότερα έγινε Δήμαρχος στο Waltham Abbey & Epping). Η πρώτη Σχολική Επιτροπή από γονείς έγινε στο σπίτι της Ανδρούλλας Bode, όπου είχε συμφωνηθεί να ενημερωθεί ο Σύλλογος Ελλήνων Γονέων (ΣΕΓ) με σκοπό τη δημιουργία Ελληνικού Σχολείου στην περιοχή του Cheshunt.

Το σχολείο δημιουργήθηκε και άρχισε να λειτουργεί με είκοσι μαθητές με πρώτο διευθυντή τον κ. Λεωνίδα Λεωνίδου. Το σχολείο αρχικά στεγάστηκε στο Brooklands Infants School στο Cheshunt.

Με τις προσπάθειες τόσο των δασκάλων και τον γονιών, το σχολείο γρήγορα επεκτάθηκε σε τάξεις και σε αριθμό μαθητών. Στα επόμενα χρόνια το σχολείο είχε επεκταθεί σε τέτοιο βαθμό που με τις προσπάθειες της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δώρας Poole  και της Συντονίστριας του ΣΕΓ Μαρίας Καζαμία είχε μεταφερθεί από το Brooklands στο St. Marys High School στο Cheshunt.  Το 2009 το St. Marys High School έπρεπε να εγκατασταθεί σε καινούρια κτίρια αλλά δυστυχώς το Ελληνικό Σχολείο μαζί με άλλους δεν τους είχε επιτραπεί να μετακινηθούν μαζί τους. Ο Διευθυντής του Σχολείου Δρ. Κύπρος Τοφαλλής και ο Τόμμης Χρυσοστόμου ένας από τους συν-Προέδρους μαζί με την Άντρη Κωνσταντινίδη καθώς και την υποστήριξη της Νούσρατ Χαν Συντονίστριας για τα Ενισχυτικά Σχολεία στο Hertfordshire διαπραγματεύτηκαν την μετακίνηση μας στο σημερινό μας σχολείο στο Goffs High School.

To contact us:

Επικοινωνήστε μαζί μας - 2012 / 2013

Andreas Simou - Chair

John Yianni - Vice-Chair

Martin Poole - Treasurer

Nikki Kyriacou - Treasurer

Olivia Keuneke - Secretary

Committee

2013 / 2014